Vit laxbakelse

Vit laxbakelse

Gör så här

1. Lägg lax i smorda bleck, krydda på båda sidor.
2. Baka i ugn på 150°C i ca 10 min.
3. Vispa crème fraiche fluffig.
4. Ta ut fisken och låt svalna. Lägg crème fraiche på laxen och baka klart i ugn på 150°C i ca 10 min.
5. Garnera med dill och lite granatäpplekärnor. Servera med kokt potatis.

Serveringsportion ca: Lax 100 g, potatis 140 g
Källa: Arla Köket skola 1:2005

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen