Vit chokladfudge ned turkisk peppar och hallon

Vit chokladfudge ned turkisk peppar och hallon

Gör så här

1. Blanda grädde, socker, sirap och salt i en tjockbottnad kastrull. Koka upp och koka utan lock i 15-12 min tills smeten klarar kulprovet eller tills temperaturen är 122°. TIden variaerar beroende på hur stor kastrull som används. Rör i smeten ganska ofta.
2. Ta kastrullen från värmen och låt smeten svalna något.
3. Skär smöret i tärningar och rör ner det i smeten tillsammans med chokladen. TIllsätt turkisk peppar och hallon och rör försiktigt tills allt är blandat. Häll smeten formar, ca 15x20 cm. Låt svalna.
4. Skär, bryt eller klipp kolan i bitar innan den stelnat helt. Förvara svalt.

Källa: Jul 2014 webbrecept

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen