Viltsoppa med kryddpeppar

Viltsoppa med kryddpeppar

Gör så här

1. Fräs skav, bacon och lök i smör.
2. Tillsätt buljong och koka upp.
3. Tillsätt rotfrukter och ris, sjud ca 20 min.
4. Red av med vetemjöl utrörd i vätska. Sjud i ca 5 min.
5. Tillsätt grädde och sjud i ytterligare 5 min. Smaka av med kryddpeppar, gelé, salt och peppar.
6. Garnera gärna med persiljeblad.

Tips: Skaven går att byta ut mot finstrimlat kött av t ex annat vilt, nöt- eller griskött.

Serveringsportion ca: Soppa 250 g
Källa: Lunchguiden nr4

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen