Viltskavsgryta med rotfrukter

Viltskavsgryta med rotfrukter

Gör så här

1. Koka upp fond med lök, morot, rotselleri och kryddor. Låt koka ihop på svag värme under lock i 20-30 min.
2. Tillsätt grädde och låt koka upp. Red med majstärkelse.
3. Bryn viltskav och svamp, var för sig, på hög värme i smör. Lägg över i såsen och smaka av med salt, peppar och hjortronsylt.
4. Servera med saltbakad potatis.

Serveringsportion ca: Gryta 280 g, potatis 150 g
Källa: Arla Köket Äldre 2003:1

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen