Viltgryta med svamp

Viltgryta med svamp

Gör så här

1. Koka upp buljong, vin, kryddor och lök.
2. Tillsätt köttet och sjud tills ca 15 min av koktiden återstår.
3. Fräs champinjonerna i smör. Tillsätt rotfrukterna och sjud tills de är nästan klara, ca 10 min.
4. Red av med vetemjöl utrörd i vätska. Sjud ca 5 min.
5. Tillsätt grädde och koka upp. Smaka av med salt, peppar och timjan.
6. Servera med t ex ris.

Tips: Tillsätt gärna blandade ångkokta grönsaker i riset.

Serveringsportion ca: Gryta 300 g, ris 120 g
Källa: Lunchguiden nr4

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen