Viltgryta från Lappland

Viltgryta från Lappland

Gör så här

1. Fräs skav och lök i smör.
2. Koka upp buljong, grädde, potatis och palsternacka och låt koka till de är klara.
3. Tillsätt skavfräs, persilja och dill och koka upp. Smaka av med timjan, messmör, salt och peppar.
4. Tillsätt lingon strax innan servering.

Serveringsportion ca: Gryta 350 g
Källa: Arla Köket Senior nr 2 1999

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen