Viltfärsbiffar med vitkålspotatis & lingonchutney

Viltfärsbiffar med vitkålspotatis & lingonchutney

Gör så här

1. Blötlägg havregryn i vatten.
2. Blanda alla ingredienserna till färsen. Smaka av med salt och peppar.
3. Forma färsen till biffar och stek i ugnen vid 150ºC till en kärntemperatur av ca 70ºC.
4. Koka alla ingredienserna till och med kanelstängerna, ca 15 min.
5. Tillsätt lingonen. Låt stå och dra, gärna över natten.
6. Koka upp grädden. Red med vetemjöl utrört i lite vätska. Koka ca 5 min.
7. Ångkoka vitkål på hålbleck i ugnen.
8. Tillsätt vitkål, potatis och lök. Koka på svag värme ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion ca: Biffar 130 g, chutney 40 g, vitkålspotatis 210 g
Källa: VIP-Boken

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen