Viltfärsbiffar med silverlök- och potatissallad samt kantarellsky med lingon

Viltfärsbiffar med silverlök- och potatissallad samt kantarellsky med lingon

Gör så här

1. Blanda färsen med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar. Forma till biffar och bryn i smör. Baka klara i ugn, 130° till en innertemperatur på 67°. Spar skyn till senare.
2. Krydda silverlöken med salt och peppar, baka i ugn, 175° med smör och timjan tills de är mjuka.
3. Hacka silverlöken grovt och blanda med vårlök, vitlök och potatis.
4. Koka upp skyn från biffarna. Eventuellt behöver mer sky tillsättas. Smaka av med sirap, salt och peppar. Rör ner kantareller och lingon på slutet. Red av med
majsstärkelse.
Servera viltbiffarna med silverlök- och potatissallad samt kantarellsky.

Källa: Årets Kock 2012

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen