Vetedeg

Vetedeg

Gör så här

FÖRDEG:

Blanda alla ingredienser till fördegen och låt den stå i en halvtimme.

DEG:

Blanda smör och socker och därefter resten av ingredienserna tillsammans med fördegen. Kör degen ca 6-8 minuter i en degblandare. Ta upp degen och dela den i ca 40 småbitar, à 60 g, och rulla bitarna runda. Sätt ugnen på 200º. Låt bullarna jäsa i ett varmt och fuktigt utrymme, 30-50 minuter tills de fått en gyllenbrun färg.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen