Vegorulle med lyxmos och steppsallad

Vegorulle med lyxmos och steppsallad

Gör så här

1. Fräs svamp och lök i smör. Smaka av med salt och peppar. Sönderdela potatisen till mos med hjälp av vispen i blandaren. Tillsätt mjölk och smör. tillsätt svampfräset, ärtor och morötter. Smaka av med salt och peppar.
2. Blanda vitkål, crème fraiche och socker.
3. Lägg moset i tunnbrödet, toppa först med steppsalladen och sedan rostad lök och en oreganokvist. Sallad, tomat, rå lök mm kan också serveras på brödet. Vik ihop eller servera den öppen.

Serveringsportion ca: Mos 300 g, sallad 90 g, bröd 1 st, rostad lök 10 g
Källa : Arla Köket Lunch 1:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen