Vegetarisk solskenslasagne

Vegetarisk solskenslasagne

Gör så här

1. Fräs lök i olivolja. Tillsätt tomatpuré, fräs ytterligare några minuter. Tillsätt de krossade tomaterna och låt småputtra ca 10 min. Ta kastrullen från plattan och tillsätt morötter, KESO, kryddor och balsamicovinäger.

2. Smält smör till bechamelsås, rör ner vetemjöl. Späd med mjölken. Tillsätt den rivna osten. Salta och peppra.

3. Varva lasagneplattor med tomatsås och bechamelsås. Grädda i 200° ca 45 minuter. Servera med t ex en morotssallad.

Källa: Carola Magnusson Veckans recept 2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen