Vegetarisk lufsa med rotfruktsfräs

Vegetarisk lufsa med rotfruktsfräs

Gör så här

1. Blanda potatisen med mjölk, grädde, mjöl och ägg, smaka av med salt och peppar.
2. Häll smeten i smort bleck och grädda i ugn på 200° ca 40 min.

3. Fräs morötter, vitkål och purjolök i smör, smaka av med salt och peppar.

4. Skär upp lufsan (ugnspannkakan) i portionsbitar. Servera med rotfruktsfräs, cottage cheese och lingonsylt.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen