Vaniljmakrons

Vaniljmakrons

Gör så här

1. Sikta mjöl och florsocker. Tillsätt stjärnanis. Vispa äggvita och socker till en maräng. Vänd ner mjölblandningen i marängen. Blanda massan väl. Spritsa små rundlar på bakplåt. Baka i 180°C i 10-12 minuter på dubbla plåtar med öppet spjäll. Servera som garnering eller som en kaka med kräm emellan.


Serveringstips: Lägg vaniljmakronerna som dekoration på en glassbomb.

Serveringsportion ca: 8 g
Källa: Dessertakademien 2003

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen