Vaniljgratinerade persikor

Vaniljgratinerade persikor

Gör så här

1. Lägg persikor på ett bleck eller i små portionsformar.
2. Blanda kvarg med vaniljsocker och fördela på halvorna.
3. Strö över socker och flagad mandel.
4. Gratinera i ugn på 250°C ca 4 min eller i salamander tills de börjar få färg.
5. Servera persikorna med vaniljglass.

TIPS: Förbered genom att lägga persikorna på ett bleck och fördela kvarg på. Ställ kallt.
Överraska med varma, gratinerade persikor med flagad mandel. Variera gärna med nektariner och jordgubbar, det som passar för säsong.

Serveringsportion ca: ?
Källa: Lätt och läckert

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen