Våffla med yoghurtcrème & apelsinsallad

Våffla med yoghurtcrème & apelsinsallad

Gör så här

1. Blanda mjöl och vatten. Rör ner smör. Blanda ned kakao och vaniljsocker.
2. Vänd försiktigt ner grädde i smeten.
3. Värm våffeljärnet och pensla tunt med smör. Häll i smet och grädda våfflorna gyllenbruna.
4. Servera direkt eller förvara på galler.
5. Smält choklad i vattenbad och vispa snabbt ner yoghurt. Ställ i kyl för att svalna.
6. Gröp ur kärnorna ur passionsfrukterna och lägg dem tillsammans med apelsiner och honung i en skål. Servera salladen till våfflorna med krämen.

Serveringsportion ca: Våfflor 170 g, kräm 60 g, sallad 60 g
Källa: Våffelrecept 2003

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen