Ungersk gulasch med crème fraiche paprika&chili

Ungersk gulasch med crème fraiche paprika&chili

Gör så här

1. Fräs kött, lök, paprikapulver, tomatpuré och vitlök i smör. Tillsätt buljong och koka på svag värme tills köttet är nästan klart.
2. Tillsätt potatis och koka till kött och potatis är klart. Tillsätt paprika och koka upp. Smaka av med salt och peppar. Servera med en klick crème fraiche och gärna en ostsmörgås till.

Tips: Kokt potatis kan även serveras extra till gulaschen.

Serveringsportion ca: Gulasch 260 g, crème fraiche 50 g, ostsmörgås 55 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen