Ugnsstekt lax med dilltäcke

Ugnsstekt lax med dilltäcke

Gör så här

1. Lägg laxen i bleck och tillaga i kombiugn 80ºC ånga till 50ºC innertemp.
Häll av vätskan från blecken.
2. Blanda crème fraiche med dill, salt och peppar. Bred blandningen över laxen och gratinera i 225ºC till 60ºC innertemp.
3. Fräs ris och lök i smör i gryta. Häll över buljongen och låt koka ca 20 min.
4. Servera laxen med pilaffris och grönsaker.

Serveringsportion ca: Lax 135 g, pilaffris 200 g, grönsaker 75 g
Källa: Lunchguiden nr3

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen