Ugnsstekt högrev med rabarberglace och senapssås

Ugnsstekt högrev med rabarberglace och senapssås

Gör så här

1. Stek köttet i ugnen vid 150° till en kärntemperatur av 75°. Låt köttet vila ca 30 min innan det skivas.
2. Koka alla ingredienserna till rabarberglacen. Smaka av med salt och peppar.
3. Koka upp buljong. Red av med vetemjöl. Tillsätt grädde och koka ca 5 min. Smaka av med senap och farinsocker.
4. Servera med kokt potatis eller klyftpotatis. Lägg glacen på köttskivorna vid servering.

Serveringsportion ca: Kött 150 g, glace 35 g, sås 1,1 dl, potatis 150 g
Arla Köket nr 1:2007

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen