Ugnsstekt fisk med mandel

Ugnsstekt fisk med mandel

Gör så här

1. Lägg fiskbitarna i bleck. Blanda crème fraiche med purjolök, persilja, rivet bröd och mandel. Smaka av med salt och peppar.
2. Bred röran ovanpå fisken. Grädda i ugnen vid 175°C ca 7 min.
3. Servera med kokt potatis eller potatismos.

Serveringsportion:fisk med mandel ca 170 g, potatis ca 150 g
Källa: Arlaköket Skola nr 2 1999

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen