Ugnsbakad spetskål med kycklingbuljong och smör

Ugnsbakad spetskål med kycklingbuljong och smör

Gör så här

1. Klyfta spetskålen och lägg i bleck. Häll på en blandning av lika delar buljong och smält smör upp till hälften av kålen. Täck med aluminiumfolie och tillaga iugn på 140° ca 2 tim.
2. Värm vid servering i ugn på 180° ca 7 min.

Källa: Arla Köket Modern Gastronomi 2014

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen