Ugnsbakad lax med senapssås

Ugnsbakad lax med senapssås

Gör så här

1. Pensla laxen med smält smör, krydda rikligt med citronpeppar och salt. Lägg i smorda bleck och baka med lock i ugn, 175° ca 20 min.
2. Blanda ingredienserna till såsen. Smaka av med salt och citronpeppar.
3. Servera med kokt potatis och broccolibuketter.

Serveringsportion ca: Sås 75 g, lax 150 g, potatis 150 g, broccoli 40 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2005

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen