Ugnsbakad lax med crème fraiche franska örter

Ugnsbakad lax med crème fraiche franska örter

Gör så här

1. Ångkoka alla grönsakerna till och med morötterna på hålbleck i ugnen. Låt svalna något. Blanda grönsakerna med potatis. Blanda med matyoghurt. Smaka av med tabasco, salt och peppar. Vänd ner yoghurten i i grönsakerna.

2. Lägg laxbitarna i bleck. Bred över crème fraiche franska örter. Grädda i ugnen vid 150°C Ca 15 min.

Serveringsportion: lax ca 160 g, sallad ca 180 g
Källa: Butiksköket 2:99

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen