Tysk gryta med vitkål, korv och kummin

Tysk gryta med vitkål, korv och kummin

Gör så här

1. Blanda vitkål, morötter och lök. Tillsätt buljong, grädde, öl, kummin och lagerblad.
2. Koka tills vitkål och morötter är ordentligt mjuka ca 15 min. Smaka av med salt och peppar.
3. Värm korven enligt anvisningarna på förpackningen. Servera med kokt potatis och senap.

Serveringsportion ca: Vitkålsgryta 100 g, korv 100 g, potatis 140 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen