tunnbrödrulle med potatissallad

tunnbrödrulle med potatissallad

Gör så här

1. Rör ihop crème fraiche och gräddfil, vänd ner kall, kokt potatis, kronärtskockor och tomater.
2. Blanda ner rödlök och smaka av med senap, salt och peppar.
3. Lägg sallatsblad på t ex ett libanesiskt tunnbröd.
4. Toppa med potatissallad, rostad zucchini och lite färska örter, t ex basilika eller bladpersilja.
5. Rulla eller vik ihop den.

Serveringsportion ca: 300 g
Källa: Deli, Arla Köket 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen