Trädgårdsmästarlåda

Trädgårdsmästarlåda

Gör så här

1. Dela svampen i mindre bitar.
2. Bryn svamp, lök och selleri i smör. Tillsätt creme fraiche och ge röran ett uppkok. Smaka av med salt och peppar och rör ner persilja.
3. Häll svampröran i en gratängform eller fördela den i 10 portionsformar.
4. Lägg bönor och vitlök på en plåt och häll på det smälta smöret.
5. Rosta i 12-15 minuter på 225°C.
6. Mosa sedan lätt med den gaffel.
7. Koka potatis mjuk i lättsaltat vatten. Slå bort vattnet, tillsätt smör och mjölk.
8. Vispa moset fluffigt med elvisp. Rör ner ost och bönor och smaka av med salt och lite muskot.
9. Lägg moset på svampblandningen och toppa med tomatskivorna.
10. Gratinera i 25 minuter på 200°C. Toppa med timjan.
11. Servera gärna med pannbiff eller viltfärsbiff

Serveringsportion ca: 450 g
Källa: Deli, Arla Köket 2002: Veggie+

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen