Torsk med sötsur sås och gräddkokt curryris

Torsk med sötsur sås och gräddkokt curryris

Gör så här

1. Salta och peppra fisken samt pudra över lite curry.
2. Stek i ugnen vid 150°C.
3. Koka upp lagen.
4. Tillsätt vinäger, grönsaker, ananas och peppar. Koka upp. Smaka av med salt och peppar.
5. Fräs lök och curry i smör.
6. Tillsätt ris och buljong, koka upp.
7. Tillsätt grädde och koka tills riset är klart. Smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion ca: Fisk 150 g, sås 100 g, curryris 170 g
Källa: VIP-Boken 2

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen