Torsk- och räkbullar med tropisk dipp

Torsk- och räkbullar med tropisk dipp

Gör så här

1. Mixa eller mal fiskkött och räkor.
2. Blanda med grädde och ägg.
3. Tillsätt ströbröd, vitlök, salt och peppar.
4. Forma färsen till en stor bulle à 170 g eller två mindre bullar à 85 g.
5. Stek dem i smör i stekbord eller i ugn vid 150°C ca 25 min.
6. Blanda alla ingredienser till dippen och smaka av med salt och peppar.
7. Servera med couscous eller ris.

Tips: Tänk på att fisk, räkor, grädde och ägg måste vara kylskåpskalla, +4°C, när de blandas.

Serveringsportion ca: Torsk- och räkbullar 150 g, tropisk dipp 65 g, couscous 150 g
Källa: ArlaKöket lunch nr1-00

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen