Tomatsoppa med ostkräm

Tomatsoppa med ostkräm

Gör så här

1. Blanda samman Apetina och crème fraiche till en slät kräm. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt så att smakerna mognar. Servera krämen på rostad crostini eller direkt i soppan.
2. Fräs lök i smör. Tillsätt krossade tomater, basilika och buljong. Koka 15-20 min. Tag av hälften av soppan och mixa den slät. Blanda ihop igen och koka upp. Smaka av med salt och peppar.

Källa: Anna Löfgren Veckans recept 2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen