Tomatbas

Tomatbas

Gör så här

1. Stek lök, vitlök och chili på svag värme i smör.
2. Tillsätt mejram, lagerblad, plommontomater, buljong och tomatpuré.
3. Låt sjuda under lock i 30 minuter.
4. Ta bort lagerbladen. Mixa soppan slät och smaka av med socker, salt och peppar.
Sila om du vill ha en slätare soppa.

Serveringsportion ca: 300 g
Källa: Deli, Arlaköket nr 1 2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen