Tomat och ancho-quiche

Tomat och ancho-quiche

Gör så här

1. Mixa kavringen till smulor, rör ner smör.
Z. Tryck ut massan i runda tårtformar med löstagbar botten. Ställ kallt.
3. Doppa anchochilin i kokande vatten några minuter eller tills den är mjuk. Låt rinna av väl. Dela och ta ur kärnorna. Mixa till en slät puré.
4. Blanda kvarg och gräddfil. Vispa äggen lätt och rör ner dem i kvargblandningen. Smaksätt med anchochilipuré, salt och peppar.
5. Fördela blandningen i formarna. Lägg på skivade tomater så att de täcker ytan. Grädda i 165ºC ca 40 min eller tills pajen stelnat.
6. Servera gârna med en grön sallad.

Serveringsportion ca: Paj 100 g
Källa: Kesella i New York

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen