Tomat- och basilikadoftande högrev

Tomat- och basilikadoftande högrev

Gör så här

1. Bind vid behov köttet. Stek 1 ugnen vid 150°C till en innertemperatur av 75°C ca 2 timmar och 25 minuter. Pensla köttet med smör. Salta och peppra. Låt vila ca 20 min. Skiva.
2. Grilla tomat, lök och vitlök i ugnen vid 200°C ca 15 min.
3. Kör grönsakerna i en mixer med olja, basilika, socker och tomatpuré. Rör (ej mixa) i crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
4. Servera med t ex klyftpotatis, kokt potatis eller stekt potatis.

Serveringsportion ca: Kött 80 g, sås 1 dl, klyftpotatis 200 g
Källa: Färdigkryddat

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen