Tom Yam Goong med jasminris - Thailand

Tom Yam Goong med jasminris - Thailand

Gör så här

1. Koka buljong, kokosmjölk och grädde med citrongräs, ingefära och chili ca 30 min under lock. Ta från värmen och låt dra ca 1 tim, gärna längre.

2. Sila vätskan över kycklingen i en gryta och låt sjuda tills kycklingen är klar, ca 25 min.

3. Smaka av med fisksås och limesaft. Tillsätt champinjoner och purjolök strax innan servering.

4. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen och servera till grytan. Garnera ev med persilja.

Källa: All världens skolmat

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen