Hoppa till huvudinnehållet
Tiramisu

Tiramisu

Gör så här

1. Vispa äggulor och socker fluffigt.
2. Vänd ner kvarg och crème fraiche lite i taget.
3. Lägg hälften av kexen i botten på en stor eller flera små former.
4. Blanda kaffe med konjak och droppa över kexen.
5. Bred på hälften av kvarg-blandningen.
6. Toppa med ännu ett lager av kex och kaffe och bred över resten av blandningen.
7. Pudra över rikligt med kakao och ställ tiramisun kallt 4-5 timmar eller över natten för att tjockna.

Serveringsportion ca: 150 g
Källa: Deli Arla Köket 1:2002

  • Fett
    20,34 g
  • Kolhydrater
    37,08 g
  • Protein
    11,32 g
  • Energi (kJ)
    1601,16 kJ
  • Energi (kcal)
    382,67 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet i sommar: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör & sön: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen