Tiramisu med citronfärskost

Tiramisu med citronfärskost

Gör så här

1. Vispa äggulor och socker fluffigt.
2. Vänd ner kvarg, vaniljsocker och crème fraiche lite i taget.
3. Tvätta citronen. Riv skalet fint. Smaksätt kvarg-blandningen med lite citronskal och saft.
4. Lägg hälften av kexen i botten på en stor eller flera små formar.
5. Blanda kaffe med konjak och droppa över kexen. Bred på hälften av kvarg-blandningen.
6. Toppa med ännu ett lager av kex och kaffe och bred över resten av kvarg-blandningen. Pudra över rikligt med kakao och ställ tiramisun kallt 4-5 timmar eller över natten, att tjockna.

Serveringsportion ca: 260 g
Källa: En klick betyder så mycket

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen