Timjanstekt kycklingbröst med ragu

Timjanstekt kycklingbröst med ragu

Gör så här

1. Bryn sellerikuberna i smör i en kastrull, slå på vin och grädde, sjud under lock på svag värme ca 10 min.
2. Stek svamp i smör med lök, smaka av med salt och peppar. Vänd ner svampfräset i sellerin. Avsluta med persilja.
3. Lägg timjan under skinnet på kycklingen och på köttsidan. Stek i smör och baka klar i ugn på 150°C i ca 10 min.
4. Dela kycklingen innan servering och servera med ragun och t ex kokt vildris.

Serveringsportion ca: Kyckling 160 g, 220 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2003

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen