Timjanångad torsk med balsamicosås

Timjanångad torsk med balsamicosås

Gör så här

1. Fördela gravningen över fisken och grava ca 2 timmar.
2. Ångkoka fisken vid 74ºC i ugnen till en kärntemperatur av 60ºC.
3. Fräs lök och paprikapulver i smör. Tillsätt vin och vinäger, reducera till hälften.
4. Tillsätt grönsaksbuljong. Red med vetemjöl utrörd i lite vätska. Koka på svag värme ca 5 min.
5. Tillsätt grädde. Koka upp. Smaka av med salt och peppar.
6. Ånkoka potatisen nästan klar, tillsätt löken de sista minuterna.

Serveringsportion ca: Fisk 120 g, sås 80 g, ånkokt potatis och lök 160 g
Källa: VIP-Boken

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen