Think Pink, Konditori Princess

Think Pink, Konditori Princess

Gör så här

12 tårtor

Chokladbottnar:
1. Värm mjölk, socker och äggula till 85°C.
2. Dela upp smeten i två delar.
3. Slå över ljus choklad, gelatin (42 g) och grädde (2000 g) i den ena delen.
4. Rör i mörk choklad, gelatin (32 g) och grädde (1800 g) i den andra delen, smeten ska vara lös.
5. Häll den mörka smeten över digestivebotten, frys in.
6. Häll sedan den ljusa smeten över den mörka chokladbotten. Frys in.

Digistivebotten:
1. Blanda kex och smör.
2. Klä en ring med plastband. Tryck till botten ordentligt med smulor.

Italiensk maräng:
1. Koka vatten och strösocker till 123°C.
2. Vispa äggvita och socker.
3. Slå ner sockerlagen i äggvispet.

Montering:
1. Lägg på en geléspegel.
2. Dekorera med choklad och färska bär.

Mousse:
1. Blanda ingredienserna till en mousse.
2. Lägg moussen på chokladlagren. Frys in.

Serveringsportion ca: 180 g
Källa: Tårtor att minnas

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen