Thailändsk limekyckling med citrongräs

Thailändsk limekyckling med citrongräs

Gör så här

1. Blanda vitlök, citrongräs, socker och soja till en marinad. Marinera kycklingen i minst 30 min, gärna över natten.
2. Koka jasminris i dubbel mängd vatten.
3. Bryn kycklingen och grönsaker lätt i smör-&rapsolja på ett stekbord. Krydda med salt och peppar.
4. Blanda crème fraiche med limesaft och häll över kycklingen. Lägg på bleck och stek färdigt i ugn på 200°C i 5-10 min eller stek klart på stekbordet.
5. Servera med jasminriset.

Serveringsportion ca: 540 g
Källa: Lätta upp din matlagning

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen