Terrin med Classic, kronärtskocka och karljohansvamp serverat med äppelsallad

Terrin med Classic, kronärtskocka och karljohansvamp serverat med äppelsallad

Gör så här

1. Stek svampen gyllenbrun i smör.
2. Fodra en avlång form med plastfilm. Varva, ost, kronärtskocka och svamp. Täck med folie. Tillaga i ugn, 150° till osten är mjuk. Ställ formen i press och kyl.
3. Blanda äpplen, sallad och schalottenlök till en salad.
4. Blanda olja och vinäger till en vinägrett. Smaka av med salt och peppar. Häll över salladen.
5. Skär upp terrinen i portionsbitar.
Servera terrinen med äppelsallad.

Källa: Castello® Alps Selection 2012

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen