Terrin Herrgård med svartrot, kantareller och spetssallad

Terrin Herrgård med svartrot, kantareller och spetssallad

Gör så här

1.Skär osten i 1 cm tjocka skivor.
2.Koka svartroten mjuk i mjölk och lite salt.
3.Stek kantareller och schalottenlök i smör.
4.Fodra en terrinform med plastfilm och sedan med förvällda kålblad. Lägg ost, svartrot och kantareller i flera lager.
5.Tillaga i ugn, 150° tills osten börjar smälta. Ta ut terrinen, lägg i press och kyl ned.
6.Blanda samtliga ingredienser till salladen. Smaka av med salt och peppar.
7.Skiva terrinen vid servering och servera med spetskålssalladen.

Källa: Cheeselab 2014

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen