Tandooritorsk med spenatyoghurt

Tandooritorsk med spenatyoghurt

Gör så här

1. Lägg torskfiléerna i bleck.
2. Blanda matyoghurt med tandoorikrydda och smaka av med salt.
3. Fördela tandooriblandningen över fiskfiléerna och stek fisken i ugnen vid 175°C till en kärntemperaturer av 65°C.
4. Blanda alla ingredienser till spenatyoghurten. Smaka av med salt och peppar.
5. Blanda alla ingredienserna till salladen.
6. Servera gärna med t ex ris.

Serveringsportion ca: Fisk 140 g, spenatyoghurt 50 g, ris 180 g
Källa: Hetta och svalka

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen