Tandoorilax med gurkyoghurt

Tandoorilax med gurkyoghurt

Gör så här

1. Blanda matyoghurten med tandooripasta.
2. Fördela marinaden över laxen och låt stå kallt ca 2 timmar.
3. Stek i ugn vid 150°C ca 10 min.
4. Blanda alla ingredienser till gurkyoghurten och smaka av med salt och peppar.
5. Koka ris enligt anvisningarna på förpackningen.
6. Fräs morötter, paprika och purjolök i smör. Blanda med riset och smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion ca: tandoorilax 200 g, gurkyoghurt 90 g, grönsaksris 200 g
Källa: ArlaKöket lunch nr 1-00

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen