Tagliatelle al funghi

Tagliatelle al funghi

Gör så här

1. Stek champinjoner i smör.
2. Tillsätt purjolök, vitlök, valnötter och rosmarin. Salta och peppra.
3. Slå på ostsås och vin. Låt såsen koka upp.
4. Värm pastan i såsen eller på en tallrik i mikron.
5. Vänd ner ädelost.
6. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
7. Toppa med färsk rosmarin och svartpeppar från kvarn.

Serveringsportion ca: 200 g
Källa: Deli Arla Köket 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen