Sveciapaj med salade Tre Stiftelser

Sveciapaj med salade Tre Stiftelser

Gör så här

1. Skala och finhacka lök och fräs i smör. Blanda i tinad bladspenat och ställ att svalna.
2. Gör en äggstanning på ägg och gräddmjölk, krydda med senapspulver, nyriven muskot, salt och peppar.
3. Fördela spenaten och valnötterna i pajskalen. Häll på äggstanningen och avsluta med att strö över riven ost.
4. Baka av i 170°C ca 45 min tills pajen stannat och fått fin färg.
5. Skala och finstrimla morot, rotselleri och äpple. Skölj och strimla purjolök.
6. Vispa grädden tjock, blanda med majonnäs och senap.
7. Vänd ner rotsakerna, äpplet, löken och fruktcocktail i gräddblandningen. Smaka av med salt och nymalen peppar.
8. Garnera med bladpersilja och babyspenat som blandats med lite kallpressad rapsolja.

Serveringsportion ca: Paj 200 g, sallad 110 g
Källa: Arla Köket vego 2008

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen