Sveciamousse med chili, aprikos och russin samt rostad kavring

Sveciamousse med chili, aprikos och russin samt rostad kavring

Gör så här

1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.

2. Koka upp grädden. Rör i osten och låt smälta ut helt. Smält ner gelatinbladen i ostkrämen. Fodra en form med plastfilm och häll i ostkrämen. Ställ att stelna i kyl.

3. Finhacka russin, aprikoser och chili. Blanda det hackade med kavringen.

4. Stjälp upp ostmoussen och skär i fyrkanter, rulla i frukt- och brödströsslet.

Källa: Ostrecept 2011

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen