Svampsoppa med ädelost och äpple

Svampsoppa med ädelost och äpple

Gör så här

1. Bryn champinjoner, lök, selleri, potatis, curry och äpple i smör. Lägg i en stor kastrull eller stimkittel och slå på buljong. Låt soppan sjuda tills grönsakerna är mjuka, ca 1 timme.
2. Mixa soppan slät med crème fraiche och ost. Smaka av med salt och peppar. Späd ev med lite mjölk.
3. Blanda äpple, svamp och ost att toppa soppan med.
4. Servera gärna med en bit grovt bröd.

Serveringsportion ca: 490 g
Källa: Arla Köket Äldre 2003:1

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen