Sunset Chicken Casserole

Sunset Chicken Casserole

Gör så här

1. Fräs kött och lök i smör. Tillsätt buljong och koka upp. Red av med vetemjöl utrört i lite vätska och låt koka ca 5 min. Tillsätt grädde och låt koka upp. 2. Tillsätt purjolök, broccoli och sockerärtor. Smaka av med basilika, salt och peppar.
3. Tillsätt melon, alt frukt, strax innan servering.
4. Koka ris enligt anvisning och servera till.

Serveringsportion: casserole ca 225 g, ris ca 180 g.
Källa: Arlaköket Skola nr 2 1999

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen