Stuvad blomkål med krispigt persiljetäcke

Stuvad blomkål med krispigt persiljetäcke

Gör så här

1. Koka blomkål hel i saltat vatten. Låt svalna och skiva i 1 cm tjocka skivor.
2. Koka upp mjölk och crème fraiche och red av med majsstärkelse. Smaka av med salt och peppar och rör i äggulor.
3. Lägg blomkålen i bleck och häll över stuvningen.
4. Mixa ströbröd och persilja. Strö över blomkålsstuvningen och tillaga i ugn, 200° tills det får färg.
5. Blanda alla ingredienser till salladen och smaksätt med salt.

Serveringsportion ca: Stuvad blomkål 450 g, gurksallad 70 g
Källa: Arla Köket Vego 2008

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen