Stekt torsk med vitlök- och citrondressing

Stekt torsk med vitlök- och citrondressing

Gör så här

1. Salta och peppra torsken. Vänd den i vetemjöl. Stek i ugn vid 175°C ca 10 min eller i stekbord i smör.
2. Koka potatis, rotfrukter och rädisor i ånga i ugn 15-20 min.
3. Mixa vitlök med matyoghurt. Tillsätt rivet skal och saft av citron, persilja samt ost och smaka av med salt och peppar.
4. Ringla över rotfrukterna vid servering.

Serveringsportion ca: Torsk 125 g, rotfrukter 175, dressing 50 g
Källa: ArlaKöket lunch nr1-00

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen