Stekt strömming från Ångermanland

Stekt strömming från Ångermanland

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser till marinaden, rulla strömmingarna i den och lägg dem i bleck. Låt dem stå i kyl ca 2 timmar.
2. Strö över ströbröd och gratinera i ugnen vid 200 °C ca 8 min.
3. Servera med kokt potatis eller potatismos.

Serveringsportion ca: Strömming 140 g, potatis 150 g
Källa: Arla Köket Senior nr 2 1999

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen